FAABORG: Folk nærmest valfartede til Faaborg Turistbureau i 2009 for at købe billetter til rundvisningerne hos den berømte kunstner Keld Moseholm, Bjerne.

Til sommer bliver der en ny chance for at se og høre nærmere om kunstnernes univers med de små tykke mænd, når turistbureauet arrangementer .

- Da vi i 2009 annoncerede det nye tiltag med besøg hos Keld Moseholm, var interessen overvældende, og vi er utroligt glade for, at Keld Moseholm vil være med endnu en gang, siger turistchef Lene-Marianne Nielsen.

Rundviser

Steen Bo Verner, som mange også kender som en af Faaborgvægterne, har igen påtaget sig rollen som rundviser.

Han er selv stor fan af Moseholms små tykke mænd, så et besøgstal på næsten 300 gæster på turene gjorde da kun rundvisningerne sjovere, lyder det fra ham.

Rundvisningerne vil være hver onsdag i juli samt de to første i august, det vil sige den 6., 13., 20. og 27. juli samt 3. og 10. august. Starten vil gå fra gårdspladsen ved Keld Moseholms bolig på Knoldsborgvej 1 kl. 14.30.

Billetter

Billetter til rundvisningerne koster 60 kroner og fås ved henvendelse på Faaborg Turistbureau. Man kan bestille ved at ringe til turistbureauet på telefon 62 61 07 07, og de skal være afhentet og betalt senest en time før rundvisningen starter. Der er maksimalt plads til 50 på hver rundvisning, og de seks ture i 2009 blev revet væk.

Planer om flere ture

- Vi arbejder hele tiden på at udvikle og forny vores produkter til turisterne og kommunens egne borgere med spændende arrangementer, og det her har været et af dem.

Derfor har vi planer om at lave flere arrangementer hen over året af samme art, men mere om det på et senere tidspunkt, slutter Lene-Marianne af med et smil.